Annons:
Etikettolympiska-spelen
Läst 4211 ggr
Leffe
2012-08-12 19:02

Olympiskt silver i handbollen

Sverige förlorade inte guldmedaljen. Sverige vann silvermedaljen.

Laget på prispallen

Det svenska herrlandslaget i handboll var inte mycket värt innan OS. Utslaget från VM i kvalet mot Montenegro vad hade egentligen laget i OS att göra?

Hela laget visade att det är något att satsa på. Förlusttippade slår Sverige Danmark i kvartsfinalen efter en fantastisk insats. I semifinalen vann man över Ungern. Då också efter en otrolig insats.

I finalen mot världens bästa handbollslandslag kämpar det svenska landslaget heroiskt och förlorar till slut med uddamålet.

Sverige förlorade inte guldet - Sverige vann silvret

Annons:
[GIKmio]
2012-08-12 19:07
#1

Ja nu är det tjejerna som är utskällda istället. Grattis killar och tack för att vi fick uppleva något vi trodde att vi kanske inte skulle få uppleva igen- ett OS-Silver.

[Laban01]
2012-08-13 18:51
#2

Herrarna har varit väldigt mycket upp och ner det här året. Dåliga i EM-slutspelet där dom bland annat tappade en 11-måls ledning i paus mot Polen, sen ett riktigt bra OS-kval följt av VM-kvalfiaskot mot Montenegro och nu denna enorma framgången i OS. Man blir aldrig klok på var man har dom. Visst är det underbart? Glad

Gittan
2012-08-15 10:25
#3

Tjejerna visste säkert från början att de var chanslösa så varför satsa fullt och ev bli skadad inför seriespelet kanske de tänkte.

Herrarna är bara att gratulera till en strong insats.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Upp till toppen
Annons: