Olympiska spelen

Olympiskt silver i handbollen

2012-08-12 19:02 #0 av: Leffe

Sverige förlorade inte guldmedaljen. Sverige vann silvermedaljen.

Laget på prispallen

Det svenska herrlandslaget i handboll var inte mycket värt innan OS. Utslaget från VM i kvalet mot Montenegro vad hade egentligen laget i OS att göra?

Hela laget visade att det är något att satsa på. Förlusttippade slår Sverige Danmark i kvartsfinalen efter en fantastisk insats. I semifinalen vann man över Ungern. Då också efter en otrolig insats.

I finalen mot världens bästa handbollslandslag kämpar det svenska landslaget heroiskt och förlorar till slut med uddamålet.

Sverige förlorade inte guldet - Sverige vann silvret

Anmäl
2012-08-12 19:07 #1 av: GIKmio

Ja nu är det tjejerna som är utskällda istället. Grattis killar och tack för att vi fick uppleva något vi trodde att vi kanske inte skulle få uppleva igen- ett OS-Silver.

Sörj inte över att du åldras

många får inte den chansen

Anmäl
2012-08-13 18:51 #2 av: [Laban01]

Herrarna har varit väldigt mycket upp och ner det här året. Dåliga i EM-slutspelet där dom bland annat tappade en 11-måls ledning i paus mot Polen, sen ett riktigt bra OS-kval följt av VM-kvalfiaskot mot Montenegro och nu denna enorma framgången i OS. Man blir aldrig klok på var man har dom. Visst är det underbart? Glad

Once upon a time, not long ago, there was a little child. He grow up and became... MEEEEEE!!!!!!!!! Skrikandes

Värd för Skidskytte

Medarbetare på Bandy, Handboll & Hockey

Anmäl
2012-08-15 10:25 #3 av: Gittan

Tjejerna visste säkert från början att de var chanslösa så varför satsa fullt och ev bli skadad inför seriespelet kanske de tänkte.

Herrarna är bara att gratulera till en strong insats.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.