Europamästerskap

Handbolls-EM 2012: Ågren när Ågren blev skadad

2012-12-11 02:14 #0 av: Bettan

Matchen mot Serbien började bra. Sedan rasade allt.

Ulrika Ågren

Matchen mot Serbien hade alla förutsättningar att bli en enkel match. Mindre hemmapublik än väntat så det var lugnt på läktaren. Det började jättebra. Sverige spelade ut Serbien. Isabelle Gulldén hittade hela tiden Ulrika Ågren med alla pass - möjliga som omöjliga.

Så blir Ulrika skadad och Sveriges spel kommer helt av sig. Det har vänt helt och hållet. Sverige kan inte göra mål. Ulrika Ågren kommer tillbaka, men då är Isabelle Gulldén och Linnea Torstensson trötta och utbytta. Till slut kommer de två stjärnorna in igen och Ulrika Ågren kommer igång igen, men nu med Linnea Torstesson.

Matchen slutar oavgjort och Sverige är fortfarande med i spelet att nå semifinal., men idag spelar man mot Norge - en match som är omöjlig att vinna......

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2012-12-11 18:55 #1 av: Lasse

Sverige leder mot Norge med 14-12 efter första trettio. Hoppas Sverige håller. Mycket hänger på om Bella orkar. Bästa halvlek jag någonsin sett svenska tjejerna spelat.


Anmäl
2012-12-11 19:52 #2 av: Lasse

Inte helt oväntat vann Norge.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.