Europamästerskap

Handbolls-EM 2012: Det är inte slut än

2012-12-13 01:33 #0 av: Bettan

Sverige kan bli femma och det är den näst bästa placeringen någonsin


Linda och Isabelle

Till att börja med måste Tjeckien besegras idag. En svår uppgift då försvararen tillika lagkapten är skadad och troligen borta resten av mästerskapet. Det kommer att bli en stor börda för Sveriges främsta spelare Linnea Torstensson och Isabelle Gulldén, men är det några som kan klara det så är det just dessa två. Det behövs även en målvakt som kan göra de så viktiga "omöjliga" räddningarna.

Med Torstensson och Gulldén på topp, en Ågren som hon har spelat hittills, en Grubbström eller Olsson, vem som nu står, som gör det lilla extra, en Ahlm som åter visar vad hon kan och ett lag som inte givit upp så kan det mycket väl ge en femte plats när mästerskapet slutar.

Dagens match börjar 16:10.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2012-12-13 01:53 #1 av: UllaNo

Bara laget tar sig samman och inte tycker att nu finns inget att spela för.

Anmäl
2012-12-13 15:06 #2 av: Leffe

Vi får se hur det är med entusiasmen. Linnea Torstensson har ju sagt att det var synd att det redan är slut efter förlustmatchen mot Norge och att Sverige inte kan ta medalj.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.