Beachhandboll

Åhus beachandboll!

2011-07-19 15:08 #0 av: chey18

spenderat två häliga dagar i åhus, och nu har jag blivit lite sugen på att spela. Jag är f97:a. Jag är ganska blyg och kan tycka det är lite jobbit att komma in i ett nyttlag som har spelat ihop länge och vara nybörjare, man kan säga att jag knappt känt på en handboll innan men jag tycker det ser hysteriskt kul ut !

Mina frågor:

Tar det lång tid att anpassa sig till laget som n y?

Och hur gör man, jag menar hur lär dem mig grunderna samtidigt som dem tränar laget så att säga?

hade så fall tänkt mig att träna upp konditionen tills skolan börjar, gå och titta på en träning sen prova på en gång eller så ! tacksam för svar!

Anmäl
2011-07-19 15:45 #1 av: Bettan

Att komma in  i laget är faktiskt lättare än att komma in i en ny skolklass. I laget har ju alla samma intresse. Dessutom börjar du troligen inte i "elitlaget" direkt utan du går via något lag i klubben där under och kommer in på det sättet.

I och med att du går in i ett "färskare" lag en topplaget så kommer du automatiskt att via tränare och instruktör få lära dig grunderna.

Så du behöver troligen inte oroa dig. Det är bara att hoppa med. Du kan också ta kontakt med klubbar i din omgivning och prata med dem.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2011-07-20 12:18 #2 av: handbollftw.

tyvärr så finns det inga nybörjarklasser utan man går  in direkt i laget i samma åldersgrupp. jag är verkligen tacksam om ngn kommer med övningar ohc liknande för kondition och handbollsövningar.

/ det är samma person här, bara annat konto! tack för ditt svar!

Anmäl
2011-07-21 21:20 #3 av: Bettan

Jo men det kan vara såa att de har flera grupper i samma ålder. Sedan är tränarna bra på att lära ut och har oftast tid med det.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2011-07-29 00:31 #4 av: Ing-Marie

Hoppa med. Jag tror det löser sig bara du tar detta första steg att gå med.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.