Övrigt

Hej jag heter Olivia och är korsbandsskadad.

2013-03-09 15:38 #0 av: Oliviasfoton.webblogg.se

Igår genomförde jag min första operation någonsin... En titthålsoperation då min minisk var sönder och behövdes fixas till men när läkaren kom och pratade med mig efter operationen sa hon att hon bara tog bort en liten del av den utan den stora saken var det som alla handbollsspelare fruktar men som många drabbas av... Jag är nu mer en av alla dom, jag är korsbandsskadad men tankarna som for genom mångas huvuden när dom får höra det är "det skulle jag aldrig klara" Men den tanken har aldrig slagit mig... Vaddå inte klara? Jag ska bli så mycket starkare än vad jag är nu, jag kommer förhoppningsvis aldrig drabbas av en till korsbandsskada igen då jag kommer vara så mycket starkare än vad jag är nu (...)

Ni kan läsa mer på min blogg som jag kommer uppdatera mycket med tankar och träning och jag hoppas verkligen att fler vill dela detta med mig för jag vet  att jag inte är ensam.

Anmäl
2013-03-09 16:14 #1 av: Oliviasfoton.webblogg.se

http://www.nattstad.se/korsbandsskadad 


min blogg

Anmäl
2013-03-22 09:15 #2 av: Gittan

Krya på dig

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.