Här snackas det inför, under och efteråt matcherna i herrarnas Elitserie/Allsvenska. En snackistråd för damerna kommer när deras serier startar.

Annons:
[GIKmio]
2014-09-10 19:41
#1

Herrarnas Eliteserie har börjat bra, åtminstone matchen Sävehof-Skövde.  Sävehof har haft ledningen hela första halvlek förutom vid fyra tillfällen då Skövde ordnat oavgjort. 16-16

Leffe
2014-09-10 21:26
#2

I kväll var det inte direkt några överraskningar förutom att jag trodde Kristanstad skulle vinna

[GIKmio]
2014-09-10 21:32
#3

Anmärkningsvärt att Skövde aldrig var i ledningen mot Sävehof trots att matchen var relativt jämn målmässigt.

#6

Kan säga av det jag sett hittills att det är väldigt stor procent av straffarna  som går i mål. I matchen Sävehof-Skövde i går satt samtliga.

Annons:
UllaNo
2014-09-11 20:11
#7

Håller man på Guif såsom jag gör så är det inte så roligt just nu.

[GIKmio]
2014-09-11 20:22
#8

Ojdå Önnered har dragit ifrån rejält i Lund mot H43. 26-21.. Vara annars jämnt där..

#11

Herrarnas Elitserie  har matcher praktiskt taget varje kväll.

[GIKmio]
2014-09-19 20:47
#12

Drott-Malmö blev jämn målmässigt ikväll (26-28). Men tänk om Drott tagit vara på sina straffar som man bommade några.

#14

Kul att en del matcher varit så jämna målmässigt.

[GIKmio]
2014-09-25 22:54
#15

I matchen H43-Kristianstad ikväll så kröp H43 närmare efter att legat under med 5-6 mål. Men sedan sprang Kristianstad ifrån med sex raka mål sista 5 minuterna och det blev till slut sju måls differens.

UllaNo
2014-09-25 22:55
#16

Kristianstad har inte börjat säsongen så bra.

[GIKmio]
2014-09-26 20:39
#17

På nytt en jämn tillställning i herrarnas Elitserie. Lugi-Malmö ikväll. Såg ut att bli oavgjort. Men Malmö lyckades inte kvittera i slutminut, utan Lugi gjorde istället 27-25 i slutsekunderna.

[GIKmio]
2014-09-29 20:48
#18

Ystad-Warta såg ut att bli jämn. Men Warta drog ifrån och vann med sju måls marginal.

[GIKmio]
2014-09-30 22:53
#19

Ricoh verkade ha gått i väggen tidigare ikväll. Ett av dom största rasen i elitserien hittills.. Efter en tämligen jämn match där Skövde drog ifrån några gånger men Ricoh kom igen så drog Skövde ifrån med åtta mål.

UllaNo
2014-10-01 21:03
#20

Jag är lite jävig men jag trodde GUIF skulle vinna i kväll mot Redberslid.

Jag blev överraskad av att Hammarby tog poäng mot Alingsås.

Annons:
[GIKmio]
2014-10-02 21:25
#21

Drott-Kristianstad blev en ojämn tillställning. Seger för bortalaget med tio bollar, 32-22.

#23

#22 Än så länge är det det och en del gruff.

[GIKmio]
2014-10-08 20:58
#24

Blev aldrig någon nerv mellan Kristianstad-Guif. Guif kom två mål som närmaste men Kristianstads ryck i första halvlek betalade sig. Fyra måls marginal till slut, 28-24.

#26

Kristianstadsspelarna har så mycket att ta efter Ola Lindgren. Jag tror han lär dom något nytt varje dag. Det är därför det är en stor fördel att själv varit aktiv som spelare även om det finns tränare utan rutin som spelare som också är duktiga.

#28

Handboll är en härlig sport där några måls försprång lätt kan inhämtas. Ikväll kom dock Redbergslid till korta hemma mot Sävehof. Snart kommer tjejerna att börja spela igen efter ett kort avbrott på grund av landskamper för landslagstjejerna.

Kjelle
2014-10-15 09:15
#29

Jag tror Alingsås besegrar Ystad i kväll med klara siffror.

#31

Ricoh fortsätter att imponera i Elitserien. 21-21 tidigare ikväll mot Skövde. Trots att man ett tag var efter med några mål lyckades man komma ikapp och ordna en poäng.

[GIKmio]
2014-10-23 19:40
#32

Ystad mäktade med endast fem mål i första halvlek hemma mot Ricoh. Det måste vara ovanligt på den nivån?  Ricoh leder med 15-5 inför andra halvlek.

[GIKmio]
2014-12-01 20:49
#33

Redbergslid - Skövde 37-27 i herrarnas Elitserie ikväll. Måste vara den målrikaste match jag rapporterat hittills.